Na végre itt a nyár!

Ismét rengeteg minden történt, aminek egy részéről – ahogy látom – megint nem fogok beszámolni. De azért próbálkozom, főleg hogy erre a félévre lezártam a tanulmányaimat.

Kezdjük a sulival. Az előző félévem nagyon gyatra lett, erre kár is több szót fecsérelni. Viszont a mostani jól sikerült, jelen állás szerint már csak egy év van hátra, és vége az egész nyűglődésnek! No persze, elég szívós tárgyak vannak még előttem, szóval nem lesz sétagalopp. De bizakodom, végre elkezdtem látni a fényt az alagút végén, és elhinni, hogy meglesz az a diploma. 😉
A költözés sikeresen befejeződött, január végére már az előszobaszekrényünk is elkészült. A lakást teljesen belaktuk, jobban is mint kellene, mindenhol otthagytuk a jelünket. 😉 Timi azóta is jól főz, a kovászos uborka idén is finom. Kell ennél több?
Pár bejegyzéssel visszább írtam a Startup ötletemről. Folyamatosan változik, de még mindig nem jutott el a kiadható változatig az időpontfoglaló. Április végén volt egy komoly teszt, rengeteg hibát kijavítottam, és legalább ugyanennyit felírtam a Todo listámra. Ezeket kezdtem el javítani, a jelenlegi start dátuma július 15. Közben már a következő verzió terve is megvan a fejemben, de addig nem akarok belevágni, amíg nincs egy stabil hátország mögöttem.
Közben egyéni vállalkozó lettem. Így az időm egy jó része nem lustálkodással telik, hanem az ügyfelek ügyes-bajos kéréseinek a teljesítésével. Élvezem a szabadságot, a legtöbb feladatban kihívást is találok, úgyhogy minden rendben. Többen kérték már, hogy írjak a vállalkozói kalandjaimról (szerencsére nincs túl sok mesélni valóm), a nyáron elképzelhető, hogy írok róla egy bejegyzést.
A további tervek között szerepel egy kis horvátországi kiruccanás, ugyanis Timi még soha nem fürdött tengerben. Év elején elhatároztam, hogy változtatunk ezen. Buszban alvós túra lesz, de ehhez kezdünk már egészen hozzászokni. Egy dolgot nem szabad elfelejtenem, egy utazópárnát berakni, ezt az elmúlt két alkalommal sikeresen otthon hagytam.
Augusztusban lesz egy hosszabb kiruccanásunk is Boszniába, vadvízi evezéssel, és túrával egybekötve. Nagyon várom, raftinghoz még nem volt szerencsém. Plusz valamikor pár baráttal tervezünk elmenni kempingezni a Tisza tóra, ez is már évek óta halasztódik.
Röviden ennyi, hamarosan jelentkezem! (vagy nem)…