Éves összefoglaló

Nem írtam még sose ilyet, pedig jó egy kicsit nosztalgiázni… A tavalyiról is szerettem volna, csak aztán nem úgy jött össze.

A 2012 kicsit nehezen kezdődött. Sárival és pár baráttal léptünk át az új évbe, majd hajnali ötkor egy oszloppal is találkoztam, ami utána még sokáig emlékeztetett az éjszakára (pedig nem voltam részeg)
A Petrával való szakítás meggyötört (aki kicsit is jobban ismer az tudja a teljes sztorit, aki meg nem, az meg így járt), így az első pár hónap még eléggé nyomott volt. De azért igyekeztem élni az életemet, voltam síelni, túrázni, és olykor még az érettségire is tanultam…
Jött és ment is az érettségi, mindenki láthatta is annak hatását, ha máshol nem, itt a blogon. Viszont hogy helyre álljon az egyensúly, a nyaram fantasztikus volt.
Kezdődött pár találkozóval, folytatódott egy zseniális Balaton kerüléssel, ezt egy tíz napos belgiumi ificsere követte, lezárásként pedig egy röpke szlovákiai túra tette fel az í-re a pontot.
És akkor még nem beszéltem a gólyatáboros élményeimről, ami megint egy nagy pluszt adott ahhoz, hogy sikeresen elkezdjem a tanévet.
Eljött a szeptember, majd el is ment. Az október is szinte nyom nélkül, bár a vége felé szép lassan szerelmes lettem, ami viszonzásra is talált. 😀
A november kicsit meggyötört az iskola terén, ami decemberben is folytatódott. Sok mindenre rájöttem, már meg is van az újévi fogadalmam, amit aztán remélem be is fogok tartani.
De azért ezt a hullámvölgyet is túléltem, segített egy élményekkel teli három napos barcelonai kiruccanás, és utána a csodálatos Karácsony!
Most meg itt vár a következő szilveszter, úgy tűnik hogy mindenki ott lesz aki számít, szóval semmi okom a panaszra.
Mindent leszámítva, ez egy nagyon jó év volt. Rengeteget fejlődtem (főleg lelkileg), rájöttem sok hibámra, de biztos elkövettem újakat amiket majd csak jövőre fogok helyrerakni… 🙂 Barátok jöttek és mentek (bár inkább jöttek), kapcsolatok mélyültek el.
Jövőre az egyik nagy feladat, hogy kicsit javítsak a tanulási módszereimen, azért a mostaninál szeretnék jobb tanulmányi eredményt elérni. (Ha végeztem a félévvel, arról is írok összegzést).
Ha a jövő évem is csak ilyen lesz, már az se rossz, de persze azon leszek, hogy még jobb legyen! Mindenkinek (aki olvassa) nagyon boldog új évet!


  • Bejegyzés kelte:
  • Szerző:
  • Kategória: Egyéb